Tuesday, December 4, 2012

# Project 2- OhMyRecipe.


Kereknye tajuk =,='euwww..Ah tak kesah. aku punyer blog aku punyer suka aaa. Hmm, akibat daripada selalu sangat berkunjung ke library sampaikan tuan punyer kafetaria kat library tu pun dah cam sangat muka kitorang yg selalu beli air kotak laici sebelum masuk kelas. Yeah memang jarang sangat nak jejak library sampaikan nak naik tingkat satu pun guna lif. Memang takde sivik nak guna tangga langsung!




 Orang lain bila masuk pintu library terus menonong nak pergi ke rak-rak buku yg dah macam rak megi kat Mydin. Tapi aku litang pukang berlari gi chop kerusi urut Ogawa Rest&Go sebab takut pakcik yg kat seberang sana duduk dulu. cam sakai je. Masukkan duit singgit terus layan perasaan sambil main game angry bird V(*,*). Dan aku juga semakin kerap mengeledah bermacam jenis buku terutama sekali buku resepi yg cover dia sumpah buat aku lapar tahap y=mx+c. *tetiba keluar formula addmaths. wuhuu.
Jadi disebabkan kelas kitorang dah nak sampai penghujungnya jadi projek yg kedua aku dan Izzati, yeah cooking time!















#Project 1- Oh My English


Cuti sekolah kali ni memang agak damn bosan nak mampos. Yeah rutin harian aku. celik mata-terus on komputer-muka sememeh-stalk pesbuk hotsetahh-breakfast pukul 2 tengahhari (apekemendenya anak dara breakfast kul 2 tghhari??) ko diam. Yeah, lepastu malam online sampai pukul 4 pagi. Then lupe logout pesbukk sebab dah pengsan atas keyboard =..=' #heaven

Jadi ape kaitannya rutin harian aku yg dah macam hidup segan mati tak mau tu dengan OH MY ENGLISH?. 
Disebabkan tidak tahan melihat anak emas-tembaga-beku-antimoni dia yg dah macam manusia tak berevolusi jadi mama aku pun terus daftar nama aku kat program cuti sekolah- Eng Skill&Comunication.