Friday, April 13, 2012

I change my life by changing my heart #Back to real World ♥

Short update sebelum pulang ke Asrama tercinta, heh nampak sangat rehearsal.

RealWorld .Semakin banyak perkara yg perlu aku kejar...macam main kejar-kejar pulakk...

Takde idea langsung nak tulis lam entri kali ni...Gades Klate Celop tak balik minggu ni dah sebulan aku tak tengok gigi ko yg superr doopa 'Awsome' tuhh....Bila aku balik dia tak balik, kalau dua-dua balik pun tetap tak nampak batang gigi...nantilah cuti midyear nanti kite borak memanjang.. yep

Rindu kat budak2 Tokjie, ,camne erk agaknya Cik Starbucks main Taekwondo? tak dapat aku bayangkan...kehkehkeh :ppp lol...

okeyhh...aku tau entri ni bosam tahap petala astroid...aku pun cam xde mood lagi nak menaip...kayhh see yaw~ cuti midyear nanti ak upadate 16 entry sehari okeyhh. deal