Tuesday, August 21, 2012

Selamat Hari Raye

                        Pagi Raye.. ^^"
 Malam Raye.... @,@"

Selepas solat hari raye...hewhew

Friday, August 17, 2012

Balik Raye...Hoorayy



Perjalanan jauh tak ku rasa

Kerna hati ku melonjak sama
Ingin berjumpa sanak saudara
Yang selalu bermain di mata



Nun menghijau gunung ladang dan rimba
Langit nan tinggi bertambah birunya
Deru angin turut sama berlagu
Semuanya bagaikan turut gembira







Balik kampung oh oh...( 3X )

Hati girang
Ho ho... Balik kampung (3X)
Hati girang

Alhamdulilah sampai jugak kat rumah. Setelah 2 minggu berpuasa di  SAIS, rutin harian pada bulan puasa adalah sama sahaja....duk ulang alik dari kantin ke dewan makan bila waktu berbuka, then pi surau untuk solat terawih sampai pukul 10 mlm dan sambung pulak dengan prep malam setengah jam :) Huh

Kebanyakan sekolah dah cuti hari khamis, petang rabu pakat tarik beg besar gedabak sampai pintu gerbang sekolah dengan senyuman tak lekang di bibir. Tapi  what the hell Sais balik pagi khamis???? Urghh.
Yang spesis rindu-giler-nak-tukar-kain langsir-rumah dah awal-awal blah, pi klinik mintak MC 3 hari, amboi2 banyak cantek! Budak2 dorm aku awal dah plan nak buat-buat sakit selsema-hamster-comel depan PK Hem Ombak Rindu, grrrrrrr. Akhirnya tinggal la ketua dorm duk terpengom-terbengom depan koridor bilik @,@". Cikgu, kiter nok kelik jugok terr *melolong sambil peluk kaki pk hem. Hewhew :ppp









You the smoke to my high.



Entri ni khas untuk Makcik Taekwondo-yg-malas-pergi-training :pp mg ingat aku x tau err mg malas gi training taekwondo...>,< 
Ermm, I miss you a lot today :)








Dear Najat, I promise to be your lesbian partner when an ugly guy hits on you. Even though you are not cute enough :ppppp wahahahaha