Saturday, June 9, 2012

Babai Belog :'(


SobsSobs,.tsk tsk tsk (giler banyak hingus). Okey masa untuk ucap selamat tinggal !...meh give me a big hug ^^".ilyb. Cuti 2 minggu macam 2 hari, lagi beberapa jam aku dah kena fly ke SAIS, bumi hijau tercinta ;'p, Esok bermulalah rutin baru iaitu bangun awl-mandi air sejuk-pakai baju seragam sekolah-kena marah sebab homework tak siap-ponteng riadah-and so on~

Kita jumpa lagi 4 minggu yep, tsk tsk tsk...okey jgn rindu aku sgt >,< eh bajetnye? . Doakan result pekse aku agar tak sampai underground, kecut weh. Esei bio ntah sepatah haram aku tak faham, kimia lagi la ntah apekemende sodium benznoat plus magnisium choride, okey aku reka je tu  . Masuk sem k-2 ni dah xmau main-main, study betul2. Azam tahun  baru kena diperbaiki balik. Aku rindu warga sementojie, tapi aku lagi-lagi-lagi rindu SAISian. Dah tiba masa aku untuk berjuang balik. Tak kesah la macam mana down aku punya result, dah tu rezeki aku nak buat macam mana kan ?.


okey chill and smile :))) (big smile kay'?) Masa untuk giler2 di asrama! 



SAIS here I come !...


Saturday, June 2, 2012

HangOut


Hi people, harini aku cuma lepakk kat rumah... malas nak pergi mana-mana, kalau keluar pun tak sampai 3 saat tu pun lepas mak aku bertempik suruh bawak masuk adik aku yang sudah basah  main air kolam ikan. Kalau ikut angin aku habaq pi laa siap rendam dalam kolam ikan lagi ...pergi main dengan ikan jangan kacau aku nak main fesbukk...Oh well kakak mithali , memang nak kena sekeh dengan mak aku kalau jawab camtu!

Aku dah janji dengan cikKunim nak upload, tapi asyik tangguh je...Start cuti sekolah otak dah berpusing-pusing nak buat aktiviti  apa. Gades Klate Celop ajak aku jadi partner dia jual air cendol la konon dekat pantai dapat pocketmoney lebih. Tapi plan tu masih dalam perbincangan. cam tak jadi jek

3 hari lepas aku keluar hangout dengan Khalilah, nak ajaak GKC asyik beri alasan pokaii tak sudah-sudah. Kami cuma jalan-jalan melenguhkankan kaki a.k.a exercise. Tak sampai 2 meter berjalan dah isi minyak kat  KFC, hampehh 0.0003kg kolestrol yang terbakar up 0.3kg yang ternak balik. Damn! 






Kampung aku tak main la ayam main kejar-kejar dengan itikk or kambing main teng teng dgn biawak...kuda beb!



















Gambar Hiasan :)