Wednesday, March 14, 2012

Candid Photographer :)


Hehhlu there,..big greetings from YayaDoeTHEGREAT...yuhuuu.

Time cuti sekolah mesti penuh peti surat kat rumah nenek aku dengan kad2 jemputan perkahwinan yg berwarna warni. Kad kawen kaler pink memang wajib ada! .  Lepas tu seminggu terpaksa makan nasi minyak daging lembu korban sebab masalah ekonomi keluarga dan taknak membazir lebihan tapau yg mak mentua pengantin bagi. Wthell?.






Lepas tu makmakmak akan simpan bunga telor yg blinkblink masa dapat kat majlis walimatul urus kat dalam almari kaca buat hiasan #Realiti. Kalau time ambil makanan kat meja buffet mesti masing2 bajet ambil nasi +daging gulai+ayam merah+acar buah+sambalbelacan+ikankering lebih, sebab malu nak tambah untk kali ke-2.Memang xbleh blahh.

 Then masa nak tangkap gambar mesti berperang secara mental dengan professional wedding photographer yg dah ditempah khas oleh pengantin. Nak buat camne saya cuma amateur wedding photographer *kesat hingus dgn kain batikk mak :'(



Candid photographer. Yeahh. Tetiba maii idea karat. Servis ni lain daripada yg lain kerana photography yg dihasilkan bertemakan 'candid', semua aksi yg tak senonoh-comell-menyampah-meluat-lepak-santai-happy-sedih sepanjang majlis tersebut akan diambil kira dan termasuk terma dan syarat.lol. Kalau pasal payment, jgn risau harga sangat berpatutan- :)yeyeye. Iaitu beg Louis Vuitton-yg-sama -cam-kat-pasar-malam dan geran pajak gadai fixie yg dijadikan mas kawen.-,-

Kepada pengantin-to-be untuk  cuti sekolah yg akan datang  yg berminat dgn candidphotographer boleh inbox aku kat fb untk tempahan...hewhew Ceh byk cantikk, homework yg berguni tu hang nak lambong kat mana?. Okeyhh kbaii :)