Tuesday, November 29, 2011

Setiap gambar ada lagunya

As-salam peeps, pernah dengar tak sweet words daripada Yuna ' Setiap gambar ada lagunya' sambil tali merah eos 1100d canon tersangkut dileher?. yeah she right.









 

Selalu ja kan, apa yang aku impikan ditolak tanpa sebarang kompromi. Mimpikan eos 1100d, tak boleh pegang tengok ja coz mr.google punya images collection. My mom say -  banyak lagi perkara yang lagi lagi lagi penting daripada eos 1100d tu such as? bil stremyx.bil fon.bil air.bil letrik.cukai jalan.cukai rumah.cukai kelamin?.Takda ka dato'nyunyut nak sponser aku punye impian nim. Apalah yg aku merepek ni. kebosanan pabila tinggal berdua bersama lelaki yang selalu tak sekepala dengan aku. Hari Jumaat dia dah kene pergi  sekolah pondok sebulan bulan disember padan la dengan muka hang !, takda publicfon, no internet access, no laptop dan jangan menangis dalam selimut kerna rindukan aku-kbabai.

Cool Photography

Heylo peeps, bagi memenuhkan entri aku kali nim, taadaa dum dum pak kopak kopak gedum gedum       (macam bangang). Malam ni cuma nak share some cool photography by my babe collection mr.google. so enjoys