Thursday, January 5, 2017

BOOSTER WHITENING SHAZZBEAUTY


Hamboih title --' nampak sangat ngko nak sailang traffic ye.
Assalamualaikum guys, Selamat Tahun Baru. dah 2017 wehh. Tadi baru je habis paper Analog Electronic. Lagik satu paper HUHAHUHAHUA

Sebelum ni aku ada up post pasal kulit muka aku breakouts tahap gaban. Tapi aku tak tunjuk gambar sebab aku MALU LA. lol. InsyaAllah nanti aku akan buat post lain pasal kronologi skin breakouts aku. Huhuhu. 

Waktu kulit muka aku tengah kritikal aku selalu usha ig shop yang jual produk-produk untuk hilangkan jerawat, putihkan muka, hilang scars etc. Pekerja di Watsons & Guardian pun dah lali tengok muka aku je asyik menyemak berjam-jam dalam tu, Duk terjuih tempek matte lipstik dgn conteng tester concealer Revlon banyak2 kat parut tapi last sekali beli ubat krim jerowot RM5 JERR. Tu pun tak jalan gak. Kebal nk mampos cik jerowok aku. aihh

Akhirnya, aku t'usha Shhazbeauty Booster Whitening sebab banyak stokis, agent dan HQ! follow ig aku. And i decided to try it babeh. *Gila Ko Tanak Putih Flawless*. . Pastu aku ada masalah hormon tak stabil, seminggu nak period jerawat dah bagi salam siaa. Then, lepas habis period tak reti2 nak balik, kadang tu tinggal parut timbul. Maigad. Tapi Alhamdulilah lps try makan WB jerawat dah kurang naik pastu sunburn mmg hilang . SIYES SIS TARAK TIPU 

Buat pengetahuan korang 1 botol ada 7 kapsul sahaja. Serius ah camne nak putih segebu punggung baby kalo tak makan hari2?. :O luls.
 Cara makan : Telan je 1 kapsul sebeum tidur.  1 capsule utk 4 hari  ye. Jgn nak tamak  telan bebanyak lak matikang InsyaAllah masuk kapsul ke 2 dah nampak kesan. Pastu jgn lupa minum air masak banyak2 . Kalo tak berkerak la hang,  tahun depan baru flawless. Padam muka 

There are no ugly women, only lazy ones gaisss. Muah
 Nah sis belanja testimoni. MOHON SUPPORT SIS YE BCOS IM ONE OF THEM MUAHEHE


TERPAKSA CERAH & FLAWLESS!!📢📢
.
DAH MASUK TAHUN 2017 TAPI MASIH ADA MASALAH KULIT GELAP? SUNBURN?JERAWAT?KULIT KUSAM?PARUT?
DA CUBE MCM2 SUPPLEMENT,TAPI XDE KESAN?
JOM TRY BOOSTER WHITENING? 3 KAPSUL JE DA PINKISH!😘😘

KENAPE RAMAI AMBIL Booster Whitening ?.
.
Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f33/1/16/2705.png
Putih sepantas injection .
Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f33/1/16/2705.png
Mkn 3 biji dh ada kesan .
Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f33/1/16/2705.png
Putih muka dan satu badan .
Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f33/1/16/2705.png
Lulus KKM
Whatsapp 0145182547

KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f96/1/16/1f49c.png
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f96/1/16/1f49c.png
💜Putih sepantas injection .
Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f96/1/16/1f49c.png
💜Tidak Ada kesan sampingan .
Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f96/1/16/1f49c.png
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f96/1/16/1f49c.png
💜Menghapuskan toksin dlm badan
Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f96/1/16/1f49c.png
💜Menaikan seri rona merah pada Kulit .
Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f96/1/16/1f49c.png
💜Mengecutkan jerawat .
Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f96/1/16/1f49c.png
💜Menghilangkan Parut hitam yg lama
Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f96/1/16/1f49c.png
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/fef/1/16/1f481_1f3fc_200d_2640.png
💁🏼Satu botol tahan satu bulan
Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/fef/1/16/1f481_1f3fc_200d_2640.png
💁🏼100% halal Description: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/fef/1/16/1f481_1f3fc_200d_2640.png💁🏼Produk Malaysia
SESUAI UNTUK LELAKI, PEREMPUAN, IBU MENYUSU, 13 TAHUN DAH BOLEH AMBIL
.
Mkn 3 capsules insyallah dh ada kesan 
😀
s
Harga : 1 botol Rm60 (Add postage RM8 (SM) RM11(SS))
WhatsApp – 0145182547
P/S: Ws sis laju2 ye sebab stok dh tak byk. Tak boleh reserved ye, first come first serve.
Jom follow Ig- @yayad.co



























Anyone yang berminat boleh personally pm me okey. +60145182547 (you guys can ask me anything ok). Takpun boleh tgok my ig @yayad.co. Tak larat aihh nk upload sume testimoni. Heee Kbai


No comments:

Post a Comment