Thursday, November 8, 2012

Just Nice ;))












Heh, Ilysm babe ^,^


Set free
Follow your heart
Achieve your dreams
Love yourself.

but Miss Aliyah Ruzlan said ~" If I was you, I'll kill myself" LOL.(-,,-) 
Weyh kejam giler statement kau. 2 minggu terakhir  di Sais hanya aku isi dengan kegiatan yang tak berfaedah langsung. Mentang2 pekse akhir tahun dah over, terus je buat perangai cam budak-spm-keluar-pagar-kem-plkn.  Tak sampai 2 hari jejak jalan tar hitam SAIS, terus je dapat paper Addmath. Damn!. Hesh buat suram hidup aku yang dah sedia kelam neh. * letak kepala atas meja sekolah sambil angkat tangan buat peace V(-,-). Oleh hal yang demikian amboi ayat , cikgu-cikgu telah sebulat suara untuk memberikan beberapa homeworks terancam kepada bakal2 calon SPM 2013.grrrrrrr. 



Miss Troublemaker a.k.a Nur Aliyah Ruzlan

Minggu terakhir sebelum pulang bercuti, semua warga SAIS gilerr sibuk membangang dengan COC. COC stands for Coaching of Coordinator-ape-ntah. Kursus untuk bakal Ketua Rumah  bagi sesi 2013 dan semua SBP diseluruh Malaysia terlibat. Tak pasal2 kena jadi JawatanKuasa Penginapan Aspuri. Walaupun berpeluh sakan dari pagi sampai ke malam, mengangkut bagasi-bagasi bebudak COC yang dah macam pelarian sementara tu, AziziAmin jgn wase hati :ppp. Wa tabahkan jelha hati wa ini,demi sijil penghargaan perkhidmatan peringkat kebangsaan. *sigh (~,~'). Malam terakhir sebelum pulang ade jamuan BBQ dekat padang, Iedo awal2 lagi dah fly balik rumah. Padam muke kena DEMERIT.wooooo.
Tengah best duk melantak tetiba hujan lebat. Berehh. Ayam dlm pinggan aku  berendam dengan air hujan. Sementara tunggu hujan reda, layan perasaan jap atas pentas astaka bertemankan secawan air teh O panas yang dikongsi 2 org untuk menghilangkan kesejukan yg amat sgt. LOL. 

invisible girl







I love walking in the rain, cause no one can see me crying