Friday, October 5, 2012

HTA (SAIS)

 Minggu yang paling memenatkan adalah minggu selepas cuti balik kampung sempena 'Hari Malaysia' 16 Sept n diselitkan sedikit fakta : that date is my birthdate;) Happy birthday to me

Minggu 1 : HTA stands for Hari Terbuka Asrama. Minggu tu tak sentuh buku teks-reference books-foolscap paper-etc, hanya nonsense things yang menyerabutkan mata. Masa tu la duk memerah otak yang xberapa nak kreatif untuk menceriakan lagi kamar Merah 5. Dah la masa suntuk gilerr, then nak kena hias bilik-bilik khas lagi omaigod, hias kamar pun dah rasa nak amnesia inikan pulak nak handle semua tu. Bleh tido kul 2pagi tu kire syukur ya amat. *sigh ~,~ , semua gambar-gambar yg superb ni aku kebas lam fb Naim Lew, semoga dihalalkan :)) 




 Entah berapa kali lha aku duk turun naik tangga aspuri sampai tingkat 3. Main indoorgames pun kalah, hoho...at least catur leh masuk suku akhir derr..xpi at last kalah teruk dgn sorang minah senget nie >,,<.

Sesi menghias HouseBoard masing-masing...






 ice-blend Rumah Ali Abi Talib best ke idak? 

Here we are 'HOT RED CAFE'


Lawatan ke ASPURA!!!! what the fish? Giler tak best. Hoho

 Okey line up girls! AspuraLand, here we come ~ V(^^)v



Pok guard2 aspura ^,^



 Dayang The Head Girl and Pqah KA rasmi dulu terr...


Yeahhhh...leh masuk aspura. Kawasan larangan sudah diceroboh masuk... >,< *agak poyo :pp









  


HTA's Dj - Syamin & Abe Mie


Lawatan ke Aspuri 












  Magic Show from Aliyah Ruzlan ( Biru 6)...