Saturday, June 2, 2012

HangOut


Hi people, harini aku cuma lepakk kat rumah... malas nak pergi mana-mana, kalau keluar pun tak sampai 3 saat tu pun lepas mak aku bertempik suruh bawak masuk adik aku yang sudah basah  main air kolam ikan. Kalau ikut angin aku habaq pi laa siap rendam dalam kolam ikan lagi ...pergi main dengan ikan jangan kacau aku nak main fesbukk...Oh well kakak mithali , memang nak kena sekeh dengan mak aku kalau jawab camtu!

Aku dah janji dengan cikKunim nak upload, tapi asyik tangguh je...Start cuti sekolah otak dah berpusing-pusing nak buat aktiviti  apa. Gades Klate Celop ajak aku jadi partner dia jual air cendol la konon dekat pantai dapat pocketmoney lebih. Tapi plan tu masih dalam perbincangan. cam tak jadi jek

3 hari lepas aku keluar hangout dengan Khalilah, nak ajaak GKC asyik beri alasan pokaii tak sudah-sudah. Kami cuma jalan-jalan melenguhkankan kaki a.k.a exercise. Tak sampai 2 meter berjalan dah isi minyak kat  KFC, hampehh 0.0003kg kolestrol yang terbakar up 0.3kg yang ternak balik. Damn! 






Kampung aku tak main la ayam main kejar-kejar dengan itikk or kambing main teng teng dgn biawak...kuda beb!



















Gambar Hiasan :)