Saturday, May 5, 2012

DarkBlue For My Fabulous Braces


Hi to all strangers, minggu lepas aku pi app braces yg entah kali ke berapa pun aku taktau.  App pada 29/4 (Ahad), jadi disebabkan minggu tu aku tak boleh pulang ke rumah terpaksalah aku buat muka 5sen depan PK Hem Ombak Rindu. Bak kata Headgirl sekolah aku . Nak balik awal punya pasal macam2 alasan yang keluar, namun takda kompromi untuk aku,."Pagi Sabtu baru balik" muktamad!. Okeyh fine. 

so the lucky colour for Yaya Doe for this month is Dark Blue
Mula-mula tengok cermin dalam toilet klinik after dentist tukar ties nampak cam dark purple. Tapi bila balik rumah dah jadi dark blue. Amazing kan kann kannn.. amazing kepala tokk hang,kau tu yg rabun warna