Sunday, March 11, 2012

The Lepak :)


Hello there, harini aku nak mengarut bukan mencarut  .???. Okeyhh disebabkan aku dah lama tak jumpa Gades Klate Celop, kami hanya berhubung di Fb disebabkan masalah yg tak dapat dielakkan. Ohh well nak buat macam mana masing2 busy tahap petala astroid sampai tak sempat jumpa walaupun tinggal sebelah-menyebelah. Lol :)

Jadi semalam kitorang punn keluar lha melepak naik motor kapcai aku ronda2 kampung tersyg :)). Rindu gilerr siot,.tak menjalangg dengan ko, HAHA. Kalau tak punn ko asyik merempat dengan kunyit-lengkuas-alu-lesung-bawang kat dapur ERT, tu je la kawan2 ko bila aku takda kankankan... :pppHewhew.

Kami singgah kat pasar malam dan kami makannngg Yong Tau Fu...babeyhh (Cik Starbucks tolong jeless k).



 Okeyh kalau zoomm, korang boleh tengok teddy bear pink dalam yong tau fu ~heee




Apabila Gades-Klate-Celop berjumpa Gades-Setiu-Celop, maka berlangsunglah bahas ala parlimen, story mory tu kau tak payah cakap...berjela-jela sampaikan boleh buat buku skrap Pastri dan Bakering bahagian 1. Lepas tu tergelak sakan bila dengar perkataan kelantan yg dicelop kedalam bahasa teganu...sorang2 bajet nak kecek klate padahal mulut tu dah memang pekat loghat ganuu :pp Biasalah we all kan PRO aka PROSAK :)

Kami kongsi segala-galanya bersama kecuali future hubby.kehkehkeh XD Tak rela weyh. Kami kawan sejak tadika. Bergaduh,bertengkar,bergurau,bersembang, dan berbahas adalah aktiviti kami apabila bertemu. Friendship doesn't look at the appearance. Kami suka melakukan perkara weird yg tak pernah orang buat dan kami akan jadi normal balik, so jangan risau dear :).

# a TRUE FRIEND is someone who never gets tired of listening to your pointless dramas over n over again.....:) [Miss-Chef-To-Be a.k.a Gades Klate Celop]