Thursday, March 8, 2012

Home Sweet Home :)


Hoho,. hello there, dah seminggu aku tak sentuh keyboard laptop, tak tengok video Encik Mimpi-Nigahiga-J.Germani-Mars Elena atau video cover. Hush rindunya kat rumah-katil-peti ais-mesin basuh-paip air-kolam ikan-bantal peluk-selimut okeyhh stop it!. Harini Gades Klate Celop balik kampong....yuhuuu. Rindurindurindu, lamanya tak lepak kat private port. Sekarang aku dah jadi Gades Setiu Celop-bajet-kecek-klate . BoOoOo~

Pengalaman di SAIS sepanjang seminggu aku kat sana ?,.nanti lha aku story-mory. Sekarang aku nak tido-tido-tido-tido, tengok Glee S3 sampai bosan, Rajalawak ulangan, and so on babeyhh...so kalo de pape hal atau aduan, rayuan serta permohonan just pm aku erk...HAHA #kofayafa. Okeyhh babai :)