Thursday, February 23, 2012

Lewat ke sekolah :) cool babehh


Salam yaw~,..hushh entah kenapa tetiba mai aura untuk update blog.Gadis Klate Celop tak balik kg minggu ni, GREAT! *Aku harap ko nangis dalam selimut asrama kerana rindukan aku :ppp. Esok hujung minggu.Yeaaayyyhhh. Minggu depan TOV exam. Argghhhhhh! Add math ? Bio? Physics? Chemistry? They're SUCK but I like it!. Errkkk? 


So study!study!study babeh!...Target pekse TOV? Huh,.sokbeng tanye ah, bleh jwb lake pon kire syukor tahap petala astroid dohh. Eh lari dari topikk sudaaa!, Harini aku nak cerita pasal pengalaman yang baru aku timba semenjak minggu lepas iaitu lewat ke sekolah. Reason lewat? Sangat susah untuk aku bagitau korang, hanya Cik Starbucks Blinkblink je yang tau. Yeahh aku tau perkataan 'blinkblink' itu sangat *gedikkkkss tapi ada makk jemah kesah?!

Akukan SMKATJian, jadi setiap pagi ada perhimpunan sebelum masuk kelas kecuali jika ada ribut-taufan-angin-monsun-barat-daya-gemparbumi-hujan-rintik2 baru la duduk dalam kelas sambil buat muka poyo mintak pelempang, reaksi yg sama akan aku buat bila aku mula menghafal karangan B.Arab. Huaarrgghh!

Dah lha kalau datang lewat kena berbaris di barisan yg sangat-sangat-sangat terasing daripada barisan pelajar lain yang  bajet datang awal :pppp. Malu siot. Wthell budak bijakpandaikesayangancikgi datang lewat? #berangan. Lepas tu buat muka tembok cam orang yg takda soul apabila diri diperhatikan...


Lebih kurengg cam ni lha. Okeyhh Devon Bostick hensem tahap petala astroid macam Samuel Glee!!! *melalak sambil tutup telinga di depan screen laptop :)

Sudah 3hari berturut-turut nama aku asyik terpampang dalam buku rekod salah laku pelajar,yuuhuuu. Okeyh kalau ada MPP yg  terbaca entri ni sila Blacklist nama aku. *Okey aku gurau :)))chill lha.
Minggu depan aku tak nak dah berbaris di barisan untuk budak-muka-tak-malu-mai-sekolah-lewat. Hihi. Kepada sesiapa yg spesis cam aku pagi tadi, jgn buat memorandum untuk belasah aku dikhalayak ramai okeyhh?~heeee

Last but not least (ayat ni sokmo derr), kita perlu belajar daripada kesilapan. Jangan tiru perangai buruk aku yg ntah-pape-ntah ni. Bila aku bebel kat mama aku cakap aku selalu je kena denda sebab lewat datang ke sekolah mama aku bebel kat aku balikk :( Nasib ko lha bai. Okeyh lha aku ada perkara yg sesangat penting untuk diselesaikan, so kbabbai babehh :)