Wednesday, December 28, 2011

It hurts to say goodbye 2011, we'll miss you :')


Masa berlalu dengan pantas, sedar sedar dah akhir tahun. Macam2 yang berlaku pada tahun ni, unbelieveable PMR dah TAMAT rasa baru aje lepas buat homeworks maths Cg Nazila sambil mulut terkumat kemik menyebut formula2 comel. 

2011 banyak mengajar aku erti kesabaran dan ketabahan dalam menempuhi segala macam karenah dunia yang semakin menjadi-jadi...cewah ayat kaloh A.Samad Said derr! Yalah baru bukak textbook science capture 4 tetiba facebook duk melalak memanggil katanya , hotstuff fb baru jah mengupdate statusnya setiap 3 minit takkan xmooo like kot!

 Tahun ni jugak aku stay kat Rumahku mokpok aku punyer! so byebye  Budiman's hostel apasalahnya kalau paggil asrama budiman?  Sejak menjadi pembaca setia Hanis Zalikha dan Maria Elena perangai speakin' sengal aku semakin menjadi-jadi. Oh yeah dimana kita tadi?, duduk kat rumah memang best tak terikat dengan peraturan asrama nak study pukul 3 pagi  boleh sesangat! asal jangan bukak lampu sebab bil elektrik rumah terlebih dilambung-lambung. Mana taknya onlines punyer pasal wa sanggup bersengkang mata sampai ke subuh serta menonton ANTM @ America Next Top Model episod ulangan sambil menyunyah biskut meri kering di pagi hari :)

Pepagi sampai sekolah walaupun dah lambat buat muke cool jalan control steady jerr...watlek ah, jelingan menggoda MPP di pagi hari kubiarkan begitu sahaja biasa lekk ujian Tuhan di waktu pagi.Sampai aje di dataran fikrah mulalah mengelabah org duk khusyuk bace surah yaasin kau duk terpengom terbengom membelek cari mukasurat takpun buat muke tak malu tarik surah yaasin org lain.

Apapepom 2011 adalah tahun yang paling banyak drama lehh sukaduka tu biasa memang rencah cukup rasa kehidupan. Beberapa hari lagi kita bakal memasuki alam 2012 harap2 2012 merupakan tahun yang terindah buat aku. Azam 2012?


#Cuba untuk menyelami hati budi addmath.bio.fizik.kimia etc. I hope we'll be good friends yaw~
# Aktif dlm kokorikulum balik dan always berjogging setiap jumaat dan sabtu bersiap sedia untk merentas desa
# Homeworks kena beress sokmo derr
#Learn to speak english and arabic fluently and confidently
# Kurangkan onlines kecuali dah memang tedesak sangat2!
#Be great daughter,sister,student,muslim girl, grandaughter etc.
# Jage besi pink dan gigi leklok jgan bagi terkena kaviti.kalkulus. dan sespesis dgnnya

jyeah...habis sudah wa merepek kerepek pada entri kali nim penat memerah otak dan ketiak memikirkan azam tahun baru. Last but not least, goodbye 2011 and hello 2012 !!!!







HEYLO 2012